Φλας ισχυρισμός από την Ουκρανία: Απόπειρα δολοφονίας στον Ζελένσκι!

Φλας ισχυρισμός από την Ουκρανία: Απόπειρα δολοφονίας στον Ζελένσκι!

Συνεχίζονται οι απόπειρες δολοφονίας της Ρωσίας κατά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Yevhen υπενθύμισε ότι έγιναν πολλές απόπειρες δολοφονίας κατά του Zelenskiy μετά την έναρξη των επιθέσεων της Ρωσίας και είπε: «Χάρη στις πληροφορίες που λάβαμε από τις επιχειρησιακές μας πηγές, αποτράπηκαν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον του Ουκρανού ηγέτη. “
Δηλώνοντας ότι ίδρυσαν επίσης ομάδες αντιδολιοφθοράς κατά πιθανής δολιοφθοράς από τη Ρωσία και πέτυχαν επιτυχημένα αποτελέσματα, ο Γενίν είπε: “Από τις πρώτες ημέρες των στρατιωτικών επιθέσεων, η εθνική αστυνομία συμμετείχε στον αγώνα κατά των ομάδων δολιοφθοράς. Περισσότεροι από 123 αντεπι- Συστάθηκαν ομάδες δολιοφθοράς και 1.500 άτομα συμμετείχαν σε αυτές τις ομάδες. “Λάβαμε τα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περισσότεροι από 800 άνθρωποι ύποπτοι για δολιοφθορές και δραστηριότητες πληροφοριών συνελήφθησαν και παραδόθηκαν στην υπηρεσία πληροφοριών”, είπε.

Από την άλλη πλευρά, ο Σύμβουλος του Προεδρικού Γραφείου της Ουκρανίας Μιχαήλ Ποντόλιακ δήλωσε ότι τον περασμένο Μάρτιο αποφεύχθηκε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ζελένσκι.

Comments (No)

Leave a Reply