Το WhatsApp μπαίνει σε ρύθμιση για τις αναπάντητες κλήσεις

Το WhatsApp μπαίνει σε ρύθμιση για τις αναπάντητες κλήσεις

Το WhatsApp πρόκειται να ρυθμίσει τις αναπάντητες κλήσεις. Εάν όλα πάνε καλά, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων μπορεί να προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα σε όλους τους άλλους χρήστες. Προηγουμένως, το WhatsApp επέτρεπε στους επιχειρησιακούς χρήστες να μετονομάσουν τις συνδεδεμένες συσκευές τους. Εάν ο χρήστης του λογαριασμού εργασίας έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία μην ενοχλείτε, η ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης θα λειτουργήσει.

Αυτή η νέα δυνατότητα WhatsApp εντοπίστηκε από την πλατφόρμα παρακολούθησης WABetaInfo. “Το WhatsApp προσφέρει τώρα μια νέα δυνατότητα που βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν γιατί δεν απαντούν στις κλήσεις: η υποστήριξη για τον εντοπισμό πότε η λειτουργία “Μην ενοχλείτε” είναι ενεργοποιημένη στο WhatsApp beta για iOS”, ανέφερε η WABetaInfo.

Εάν δεν βλέπετε τη σίγαση της κλήσης μέσω της λειτουργίας μην ενοχλείτε, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μια μη συμβατή έκδοση του iOS ή η δυνατότητα να μην είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σας.

WABetaInfo, Όταν λαμβάνετε μια κλήση WhatsApp και οι ειδοποιήσεις σας είναι απενεργοποιημένες επειδή είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία “Μην ενοχλείτε”, θα υπάρχει ένα νέο αυτοκόλλητο ακριβώς μέσα στο ιστορικό κλήσεων: θα δείχνει ότι χάσατε την κλήση.

«Αυτές οι πληροφορίες δεν κοινοποιούνται στο WhatsApp ή στο ποιος σας καλεί, επομένως αποθηκεύονται μόνο στην τοπική βάση δεδομένων της εφαρμογής. Επίσης, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα iOS 15 API, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το WhatsApp θα πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον σε iOS 15», πρόσθεσε.

Το WhatsApp υποστηρίζει το νέο API αυτή την εβδομάδα και μια νέα ενημέρωση έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο App Store που θα φέρει αυτή τη δυνατότητα σε όλους.

Εν τω μεταξύ, το WhatsApp διαθέτει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης 512 συμμετεχόντων σε μια ομάδα.

Comments (No)

Leave a Reply