Τελευταία στιγμή: Survivor που αποκλείστηκε, κατάταξη ψηφοφορίας SMS, βαθμολογίες! 7 Ιουνίου 2022 Ποιοι πήγαν στο Survivor; Ποιος αποχαιρέτησε το Survivor;

Τελευταία στιγμή: Survivor που αποκλείστηκε, κατάταξη ψηφοφορίας SMS, βαθμολογίες!  7 Ιουνίου 2022 Ποιοι πήγαν στο Survivor;  Ποιος αποχαιρέτησε το Survivor;

Ποιος πήγε στο Survivor, ποιος αποκλείστηκε; προέκυψε το ερώτημα. Ο ενθουσιασμός συνεχίζεται στον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star. Προς τον τελικό, έπιασε ο ενθουσιασμός του αποκλεισμού των διαγωνιζομένων. Ποιος όμως αποκλείστηκε στο Survivor;

Ποιοι πήγαν στο Survivor;

Η Sema Aydemir αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star την περασμένη εβδομάδα. Η Sema είπε: «Έκανα το καλύτερο δυνατό. Πραγματικά έκανα το καλύτερο δυνατό και στην πίστα, στο νησί και για την ομάδα μου. Είχα ένα δύσκολο Survivor», είπε. Με τον αποχαιρετισμό της Σεμά, σχηματίστηκαν εβδομαδιαίες ομάδες στο Survivor από τη νέα εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα οι Wisdom, Evrim, Nisa και Anıl βρίσκονται στο pot της πρόκρισης στο Survivor.

Ανακοινώθηκε το όνομα που αποχαιρέτησε το Survivor 2022 All Star σήμερα το βράδυ. Μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, Nisa, Evrim, Anıl και Hikmet, ο Evrim έλαβε λιγότερες ψήφους από τους άλλους διαγωνιζόμενους. Ο Εβρίμ Κέκλικ αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό.

“Δεν θέλω να φύγω από εδώ”

Ο Εβρίμ είπε, «Πέρασα πολύ καλά 5 μήνες. Χαίρομαι που ήρθα εδώ. Όποιος δεν θέλει να γίνει πρωταθλητής, προσπάθησα για το καλύτερο. Έκλεισα το βιβλίο μου εδώ, έχασα τη ζωή μου. Αυτό που έγινε εδώ μένει εδώ. Θα επιστρέψω στη χώρα μου. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Αλλά στην πραγματικότητα, χάρη σε αυτούς που με ψήφισαν, έμεινα τόσο πολύ.» είπε.

Τα τελευταία λόγια πριν ανακοινωθεί η αποβολή…

Ο Χικμέτ είπε: «Δεν έχω τίποτα να πω. Ευχαριστώ.” είπε.

Ο Εβρίμ είπε, «Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω θέλουν να είναι Survivors. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μπήκα στο χωνευτήριο ενώ ήταν 5 μήνες και συνεχίζαμε τον δρόμο μας. Νιώθω λυπημένος όταν αποκλείομαι, αλλά πέρασα 5 μήνες σε έναν πολύ μακρύ δρόμο. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Για πρώτη φορά νιώθω ότι υπάρχει πιθανότητα να με εξαλειφθούν τόσο πολύ.» Ενώ εξέφρασε τις δηλώσεις της, η Νίσα είπε: «Ένιωσα ότι θα εξαλειφθώ το 2020 και έφτιαξα έναν μεγάλο πίνακα. Έκανα κι έναν πίνακα πριν έρθω σε αυτό το συμβούλιο. Δεν ξέρω αν προήλθε από μέσα μου ή από σύμπτωση. Χαίρομαι που ήρθα», είπε. Ο Anıl Berk Baki είπε, «Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου, όταν είπα τις τελετές αποφοίτησής μου, ήταν οι στιγμές που ένιωσα περήφανος για την οικογένειά μου. Ένα από αυτά ήταν η τελευταία μου στιγμή το 2018. Πραγματικά ένιωσα αυτή την περηφάνια για το στήθος της μαμάς και του μπαμπά μου. Όταν κοιτάζω πίσω στους 5 μήνες, στέκομαι δίπλα σε όλους γιατί έχω προχωρήσει από μόνος μου.

Μετάβαση σε ατομικό

Ο Acun Ilıcalı είπε, «Ξεκινάμε κυριολεκτικά το ταξίδι προς τον τελικό με αυτόν τον αποκλεισμό. Ο αριθμός σας θα μειωθεί στους 10 και θα επιλέξετε ομάδα. Θα είστε δύο ομάδες των 5-5. Πλέον θα παίζετε ακατάπαυστα από εδώ και στο εξής και θα προχωρήσετε σε μεμονωμένα παιχνίδια όπου συγκεντρώνονται τα 8 τελευταία. Υπάρχουν δύο προκριματικά. Μετά περνάς στο άτομο», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply