Τελευταία στιγμή… Επίσκεψη στον Αλί Σάμι Γιεν και στον τάφο του Σεμπά

Τελευταία στιγμή... Επίσκεψη στον Αλί Σάμι Γιεν και στον τάφο του Σεμπά

Δηλώνοντας ότι θέλουν να φέρουν αγάπη και ειρήνη στη Γαλατασαράι, ο Dursun Özbek είπε: “Εύχομαι καλή τύχη στο Galatasaray Club. Εγώ και οι φίλοι μου, ξεκινάμε σήμερα να υπηρετούμε τη Γαλατασαράι. Ελπίζω να έχουμε μια καλή περίοδο. Το πιο σημαντικό μας Το θέμα είναι να φέρει αγάπη και ειρήνη στη Γαλατασαράι. “Έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά μας για αυτό στο παρελθόν. Ελπίζω να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αγάπης. Έχουμε επίσης έργα, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση των έργων είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη. Αυτό μπορούμε να το δημιουργήσουμε μόνο με αγάπη. Αυτή είναι η πιο σημαντική επιθυμία μας», είπε.

Ο Dursun Özbek έλαβε την εντολή του

Ο Dursun Özbek έλαβε την εντολή του

«Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ 100Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Δηλώνοντας ότι θα έχουν συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο σήμερα το βράδυ και ότι το θέμα του προπονητή θα έρθει στο προσκήνιο εδώ, ο Οζμπέκ είπε: “Η 100η επέτειος της Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντική. Η Γαλατασαράι είναι ο σύλλογος που έφερε τον Ολυμπιακό αθλητισμός στην Τουρκία. Μεγάλη προσπάθεια όσον αφορά τη διάδοση αυτών των αθλητικών κλάδων στην Τουρκία. Για αυτό, η Γαλατασαράι πρέπει να είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην 100ή επέτειο της Δημοκρατίας. Και εγώ και οι φίλοι μου εργαζόμαστε σε αυτό. Είχαμε προηγούμενες μελέτες για άλλα θέματα, θα βρεθούμε με φίλους το βράδυ και το θέμα του προπονητή είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη, θα έρθει», είπε.

«ΣΤΟΧΕΥΣΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ»

Σημειώνοντας ότι στοχεύουν σε σημαντικές επιτυχίες τόσο στον ποδοσφαιρικό όσο και στον ερασιτεχνικό κλάδο, ο Dursun Özbek είπε, “Όπως είπα και πριν, χρειαζόμαστε αγάπη, ενότητα και αλληλεγγύη. Φέτος είναι η 100ή επέτειος της Δημοκρατίας, την οποία μας εμπιστεύτηκε ο Mustafa Kemal Atatürk. Τουλάχιστον 100 χρόνια. “Την 1η χρονιά, η Γαλατασαράι θα έπρεπε να είναι στην ατζέντα ως ομάδα που κατάφερε να δημιουργήσει κλίμα αγάπης. Πρέπει να είμαστε ο πιο επιτυχημένος σύλλογος την 100η χρονιά. Στοχεύαμε σε σημαντικές επιτυχίες και στα δύο ποδόσφαιρο και άλλους ερασιτεχνικούς κλάδους και ελπίζω να τα καταφέρουμε», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply