Πότε θα ξεκινήσει το MasterChef Τουρκία το 2022; Ανακοινώθηκε η ημερομηνία νέας σεζόν του MasterChef!

Πότε θα ξεκινήσει το MasterChef Τουρκία το 2022;  Ανακοινώθηκε η ημερομηνία νέας σεζόν του MasterChef!

Το MasterChef Τουρκίας βρήκε την απάντηση στο ερώτημα πότε είναι η νέα σεζόν. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της σεζόν 2022 του πολυαναμενόμενου διαγωνισμού. Ο δημοφιλής ανταγωνιστής φαγητού MasterChef Turkey θα συναντηθεί με το κοινό του στις τηλεοπτικές οθόνες αμέσως μετά τον τελικό του Survivor. Το MasterChef Turkey, όπου οι Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya και Danilo Zanna κάθονται στην κριτική επιτροπή εδώ και τρεις σεζόν, θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στην οθόνη με το ίδιο επιτελείο.

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ MASTERCHEF TURKEY 2022;

Η ημερομηνία έναρξης της σεζόν 2022 του MasterChef Τουρκίας ανακοινώθηκε με ένα προωθητικό τρέιλερ. Το MasterChef Turkey, το διαγωνιστικό πρόγραμμα μαγειρικής που κλειδώνει το κοινό στην οθόνη, θα είναι στο TV8 την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΙΑ ΜΑΣΤΕΡΣΕΦ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Το MasterChef Turkey συνεχίζει το ταξίδι του με μέλη της κριτικής επιτροπής Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya και Danilo Zanna για τρεις σεζόν. Υποστηρίχθηκε ότι ο σεφ Mehmet Yalçınkaya δεν θα ήταν στην κριτική επιτροπή του MasterChef τη νέα σεζόν. Οι παραγωγοί του MasterChef Τουρκίας είπαν στο hurriyet.com.tr, «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο προσωπικό… Η ίδια ομάδα συνεχίζει».

Comments (No)

Leave a Reply