Πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του Squid Game; Ανακοίνωση για την 2η σεζόν του Squid Game από το Netflix!

Πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του Squid Game;  Ανακοίνωση για την 2η σεζόν του Squid Game από το Netflix!

Το Netflix σήκωσε τα μανίκια για τη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς Squid Game. Τα νέα της δεύτερης σεζόν κοινοποιήθηκαν στην ανακοίνωση, η οποία περιελάμβανε τις δηλώσεις του Hwang Dong-hyuk, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού του έργου.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ SQUID GAME ΣΕΖΟΝ 2;

Στη δήλωση που έγινε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Netflix, “Το Squid Gamenin κυκλοφόρησε πέρυσι”
Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει την πρώτη του σεζόν. Ωστόσο, το «Squid Game» κατάφερε να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών μέσα σε μόλις 12 ημέρες.

Ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του “Squid Game.” Φωνάξτε στους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο: Σας ευχαριστούμε όλους που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε το δράμα μας. Σύντομα, ο Gi-hun επιστρέφει.
Το ίδιο και το Ship Lion. Ετοιμαστείτε για τη 2η σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ξανά τον άντρα με το κοστούμι να παίζει ddakji. Θα γνωρίσετε επίσης τον Cheol-su, το αγόρι του Young-hee. Τα λέμε σε μια ολοκαίνουργια σεζόν!
Ο Hwang Dong-hyuk είναι ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και ο εκτελεστικός παραγωγός του “Squid Game”.

Παράλληλα, μοιράστηκε και ένα σύντομο βίντεο για το ευαγγέλιο της δεύτερης σεζόν. Αν και δεν έχει δοθεί ημερομηνία για τη νέα σεζόν της σειράς, αναμένεται η νέα σεζόν να συναντηθεί με το κοινό πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Εδώ είναι το ενδιαφέρον τρέιλερ…

Comments (No)

Leave a Reply