Προειδοποίηση για ισχυρή βροχόπτωση στην Κωνσταντινούπολη! Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα; Καιρός 9 Ιουνίου

Προγνώσεις καιρού δημοσιεύει η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις που έγιναν στο ράφι της Μετεωρολογίας: Εκτιμάται ότι η χώρα μας θα είναι μερικώς και μερικώς συννεφιασμένη, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες στον Μαρμαρά, την Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο, την Κεντρική Ανατολία, τη Μαύρη Θάλασσα και βόρεια τμήματα της Ανατολικής Ανατολίας. και γύρω από την Kütahya και τη Malatya.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ

Σύμφωνα με τις τελευταίες αξιολογήσεις? Βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας την Πέμπτη, Περιφέρεια Θράκης (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ), νοτιοανατολικά του Μαρμαρά (Bursa, Bilecik), Ανατολική Μεσόγειος (επαρχίες Adana και Osmaniye και ανατολικά της Μερσίνης, δυτικά του K.Maraş), νότια και ανατολικά της Κεντρικής Ανατολίας (Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Yozgat και Sivas και ανατολικά του Ικόνιου), εσωτερικά τμήματα της Μαύρης Θάλασσας, βόρεια της Ανατολικής Ανατολίας (Erzincan, Erzurum, Kars και Ardahan), Eskişehir και Çankırı περίχωρα, Çatalca και Silivri της Κωνσταντινούπολης, βόρειες και δυτικές συνοικίες της Άγκυρας, αναμένεται να είναι τοπικά ισχυρή, επομένως αναμένεται να είναι ισχυρή τοπικά, επομένως θα είναι σε θέση να αντέξει δυσμενή γεγονότα όπως η αναλαμπή πλημμύρα, κεραυνοί, τοπικό χαλάζι και δυνατός άνεμος κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Στη δήλωση του Περιφερειακού Κέντρου Πρόβλεψης και Έγκαιρης Προειδοποίησης MGM Istanbul, αναφέρθηκε ότι από σήμερα το μεσημέρι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στις περιοχές Çatalca και Silivri της Κωνσταντινούπολης και στη Θράκη (Αδριανούπολη, Κιρκλαρελί, Τεκιρντάγ) τοπικά ισχυρές. . Σημειώθηκε ότι είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί και προσεκτικοί έναντι αρνητικών όπως ξαφνικές πλημμύρες, πλημμύρες, κεραυνοί, τοπικό χαλάζι, ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και διαταραχές στις συγκοινωνίες.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?

ΜΑΡΜΑΡΑ
Αναμένεται μερικώς και πολύ συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες στην Αδριανούπολη και το Τεκίρνταγκ σήμερα το απόγευμα, και την Περιφέρεια Θράκης και τα περίχωρα του Τσανάκκαλε το πρωί σήμερα (Πέμπτη) και την περιοχή γενικότερα από το μεσημέρι. Αναμένεται ότι οι βροχές που θα σημειωθούν στην Αδριανούπολη, το Κιρκλαρελί, το Τεκίρνταγκ, την Προύσα και το Μπιλετζίκ και γύρω από την Τσατάλτσα και τη Σιλίβρι σήμερα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

BURSA 16°C, 30°C
Μερικώς και κυρίως νεφελώδης, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες από σήμερα (Πέμπτη) περίπου το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

EDİRNE 17°C, 28°C
Μερικώς και κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες από νωρίς σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) το πρωί. Οι βροχοπτώσεις το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 17°C, 26°C
Μερικώς και κυρίως νεφελώδης, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες από σήμερα (Πέμπτη) περίπου το μεσημέρι. Αναμένεται ότι οι βροχές που θα σημειωθούν γύρω από την Çatalca Silivri μετά το μεσημέρι σήμερα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

KOCAELİ 17°C, 28°C
Μερικώς και κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες γύρω στο μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη)

ΑΙΓΑΙΟ
Αναμένεται μερική και λιγότερη συννεφιά, μερικώς συννεφιασμένη στο εσωτερικό και τοπικές βροχές και καταιγίδες γύρω από την Κουτάχια μετά το μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη).

DENIZLI 17°C, 30°C
Μερικώς συννεφιασμένος

IZMIR 20°C, 30°C
Μερικώς συννεφιασμένος

KÜTAHYA 12°C, 27°C
Μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες γύρω στο μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη)

MANISA 19°C, 32°C
Μερικώς συννεφιασμένος

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
Προβλέπεται ότι θα είναι μερικώς και λιγότερο συννεφιασμένος, πολύ συννεφιασμένος στα εσωτερικά, τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στη δυτική Μεσόγειο, το εσωτερικό της Μερσίνης και των Αδάνων σήμερα το απόγευμα και τα εσωτερικά της περιοχής και οι κύκλοι Μερσίνης, Άδανα και Χατάι μετά σήμερα (Πέμπτη) πρωινές ώρες.γίνεται. Οι βροχοπτώσεις που αναμένονται στην Ανατολική Μεσόγειο (επαρχίες Adana και Osmaniye, ανατολικά της Μερσίνης, δυτικά του K.Maraş) αναμένεται να είναι μετά το μεσημέρι σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

ΑΔΑΝΑ 21°C, 31°C
Μερικές και πολύ νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επαρχία μετά από σήμερα (Πέμπτη) πρωινές ώρες στα εσωτερικά το απόγευμα. Οι βροχοπτώσεις το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Έτσι σώθηκε ο πολίτης που πιάστηκε στα πλημμυρικά νερά στην πρωτεύουσα
ΑΝΤΑΛΙΑ 21°C, 26°C
Μερικώς συννεφιασμένος

HATAY 20°C, 27°C
Μερικώς και κυρίως νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες το πρωί σήμερα (Πέμπτη)

ΜΕΡΣΙΝΗ 23°C, 29°C
Μερικώς και κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) μετά τις πρωινές ώρες. Οι βροχοπτώσεις που θα σημειωθούν σήμερα αναμένεται να είναι ισχυρές κατά τμήματα στα ανατολικά.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
Μερικώς και πολύ συννεφιασμένες, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα νότια και ανατολικά της περιοχής, στο Εσκισεχίρ και στο Τσανκίρι και στους βόρειους και δυτικούς κύκλους της Άγκυρας σήμερα το απόγευμα και τη νύχτα, στην περιοχή συνολικά και σήμερα (Πέμπτη) μετά μεσημέρι. Βροχόπτωση, σήμερα το απόγευμα γύρω από την Άγκυρα, το Τσανκίρι, το Γιοζγκάτ, το Κιρσεχίρ, το Ακσαράι, το Νίγντε, το Νεβσεχίρ, το Καϊσέρι και το Σίβας. Μετά το μεσημέρι σήμερα αναμένεται να είναι τοπικά ισχυροί τα νότια και ανατολικά της περιοχής και οι βόρειοι και δυτικοί κύκλοι του Τσανκίρι και της Άγκυρας.

ΑΓΚΥΡΑ 15°C, 28°C
Μερικώς και πολύ νεφελώδης, εκτιμάται ότι σήμερα το απόγευμα, στην επαρχία γενικά, στους βόρειους και δυτικούς κύκλους θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι σήμερα. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται τοπικά ισχυρές.

ESKISEHIR 13°C, 27°C
Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) μετά το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

ΚΟΝΙΑ 15°C, 28°C
Μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και καταιγίδα σήμερα το απόγευμα

YOZGAT 14°C, 24°C
Μερικώς και κυρίως νεφώσεις, αναμένονται κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται τοπικά ισχυρές.

WEST BLACKSEA
Μερικές και πολύ νεφώσεις αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε όλη την περιοχή. Οι βροχές που θα σημειωθούν στις εσωτερικές περιοχές σήμερα το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

BOLU 12°C, 25°C
Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) μετά το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

DUZCE 17°C, 28°C
Μερικώς και κυρίως συννεφιά, με βροχές και καταιγίδες από σήμερα (Πέμπτη)

KASTAMONU 14°C, 26°C
Μερική και πολύ συννεφιά, με βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) από το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

Προειδοποίηση της μετεωρολογίας για «ισχυρή βροχόπτωση» για Κωνσταντινούπολη και Θράκη
SINOP 20°C, 24°C
Μερική και πολύ συννεφιά, βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες από σήμερα (Πέμπτη) το πρωί

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Μερικές και πολύ νεφώσεις αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε όλη την περιοχή. Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να είναι τοπικά ισχυρές γύρω από την Αμάσεια και το Τοκάτ σήμερα το απόγευμα. Οι βροχές που θα σημειωθούν στις εσωτερικές περιοχές σήμερα το απόγευμα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

AMASYA 17°C, 30°C
Μερικές και πολύ νεφώσεις αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) τις πρωινές ώρες. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται τοπικά ισχυρές.

GUMUSHANE 13°C, 24°C
Μερικώς και κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) το πρωί. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

SAMSUN 19°C, 23°C
Μερική και πολύ συννεφιά, βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες από σήμερα (Πέμπτη) το πρωί

ΤΡΑΒΖΩΝΑ 19°C, 22°C
Μερικώς και κυρίως νεφώσεις, κατά διαστήματα βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ
Μερική και λιγότερη συννεφιά, πολύ νεφελώδης στα βόρεια, κύκλοι Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars και Ardahan σήμερα το απόγευμα και τα βόρεια τμήματα της περιοχής και κύκλοι της Malatya μετά το μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη), αναμένονται τοπικοί όμβροι και καταιγίδες. Στα βόρεια της Ανατολικής Ανατολίας (Ερζιντζάν, Ερζερούμ, Καρς και Αρνταχάν) οι αναμενόμενες βροχοπτώσεις αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές.

ERZURUM 9°C, 24°C
Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) μετά το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

KARS 8°C, 24°C
Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και σήμερα (Πέμπτη) μετά το μεσημέρι. Οι βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα κατά τόπους ισχυρές.

ΜΑΛΑΤΙΑ 15°C, 29°C
Μερικώς συννεφιασμένος με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες μετά το μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη)

VAN 12°C, 26°C
Μερικώς συννεφιασμένος

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
Αναμένεται μερική και αραιή συννεφιά.

DIYARBAKIR 19°C, 34°C
λίγα σύννεφα

GAZİANTEP 16°C, 30°C
Μερικώς συννεφιασμένος

SİİRT 21°C, 32°C
λίγα σύννεφα

ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ 20°C, 33°C
λίγα σύννεφα

Comments (No)

Leave a Reply