Πού βρίσκεται το όρος Cusna, σε ποια χώρα ανήκει; Βρέθηκε χαμένο ελικόπτερο στην περιοχή Cusna!

Πού βρίσκεται το όρος Cusna, σε ποια χώρα ανήκει;  Βρέθηκε χαμένο ελικόπτερο στην περιοχή Cusna!

Προσδιορίστηκε η τοποθεσία του ελικοπτέρου, το οποίο εξαφανίστηκε με επτά άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν Τούρκοι πολίτες, στις 9 Ιουνίου στην περιοχή της Μόντενα της Ιταλίας. Το Εθνικό Σώμα Αλπικής και Σπηλαιολογικής Διάσωσης, που συμμετείχε στην έρευνα, ανακοίνωσε ότι το ελικόπτερο βρισκόταν στο όρος Cusna.

«Η τοποθεσία του αγνοούμενου ελικοπτέρου στο όρος Cusna έχει προσδιοριστεί. Αξιωματικοί διάσωσης από διάφορα ιδρύματα βρίσκονται στην περιοχή, ανέφερε. Στο ελικόπτερο που εξαφανίστηκε στην περιοχή Τοσκάνη-Εμιλία Απέννινα βρίσκονταν 4 στελέχη της Eczacıbaşı Holding, 2 Λιβανέζοι πολίτες και ο 33χρονος πιλότος του ελικοπτέρου Corrado Levorin. Σύμφωνα με την έκτακτη είδηση, ανακοινώθηκε ότι τα άψυχα σώματα 5 ανθρώπων βρέθηκαν στο ελικόπτερο που κατέπεσε στην Ιταλία.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣ CUSNA;

Το όρος Cusna βρίσκεται στην Ιταλία. Το Monte Cusna είναι η 2η υψηλότερη κορυφή στα βόρεια Απέννινα μετά το Monte Cimone. Το βουνό βρίσκεται σε υψόμετρο 2.120 μέτρων (6.960 πόδια) κατά μήκος της οδού Appennino Crest (A00) μεταξύ των περασμάτων Cerreto και Lagastrello. Είναι επίσης γνωστός ως Uomo Morto (ιταλικά: “Dead Man”), “Uomo che Dorme” (“Sleeping Man”) ή “Il Gigante” (“Ο γίγαντας”) λόγω της εμφάνισής του που μοιάζει με ψέματα. Η σύνοδος κορυφής βρίσκεται στην κοινότητα της Villa Minozzo, περίπου 3 χιλιόμετρα από τα σύνορα μεταξύ Τοσκάνης και Emilia Romagna. Περιλαμβάνει πληθυσμό αλπικών μαρμότων, καθώς και κοπάδια ημιάγριων αλόγων που βόσκουν στις πλαγιές του. Το βουνό Cusna είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον από φυσική άποψη και έχει πολλά μονοπάτια και καταφύγια.

Την τελευταία στιγμή βρέθηκε ελικόπτερο Eczacıbaşı...

Την τελευταία στιγμή βρέθηκε ελικόπτερο Eczacıbaşı…

Comments (No)

Leave a Reply