Ποιος είναι ο Çağatay στη σειρά Forbidden Apple, είναι νεκρός; Γιατί έφυγε από τη σειρά ο Berk Oktay;

Ποιος είναι ο Çağatay στη σειρά Forbidden Apple, είναι νεκρός;  Γιατί έφυγε από τη σειρά ο Berk Oktay;

Ο Berk Oktay δίνει ζωή στον χαρακτήρα που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής στη νέα σεζόν του Forbidden Apple. Ο χαρακτήρας της Çağatay, συζύγου του Yıldız, κάθισε στην ατζέντα της σειράς με τον απαγορευμένο έρωτά της με την Kumru. Εδώ είναι πληροφορίες για τη ζωή του Berk Oktay…

Ποιος είναι το Απαγορευμένο Apple Cagatay;

Ο Çağatay είναι ένας σαραντάχρονος, όμορφος, μορφωμένος, πλούσιος, σύγχρονος, εργατικός άντρας. Είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι είναι χρόνια ελεύθερος. Πάντα υπάρχουν γυναίκες στη ζωή του, αλλά δεν θέλει να παντρευτεί καμία από αυτές. Όταν ο πατέρας της Feride και του Çağatay, Hasan Ali, χώρισαν, ο Çağatay, που ήταν ακόμα έφηβος, σταμάτησε να βλέπει τον πατέρα του λόγω των γεμίσεων της μητέρας του. Μέχρι σήμερα, δεν έχει συστήσει ποτέ καμία από τις φίλες του στη μητέρα του. Δεν παραλείπει να σέβεται τη μητέρα του, αλλά δεν ανακατεύεται και πολύ στη ζωή του.

Ποιος είναι το Απαγορευμένο Apple Cetin;  Ο Erdal Bilingen υποδύεται!  Πόσο χρονών είναι ο Erdal Bilingen;

Ποιος είναι το Απαγορευμένο Apple Cetin; Ο Erdal Bilingen υποδύεται! Πόσο χρονών είναι ο Erdal Bilingen;

Οι εραστές των φίλων του βλέπουν πάντα τον Çağatay ως πιθανό κίνδυνο. Δεδομένου ότι ο Çağatay είναι όμορφος, χαρισματικός και φλερτάτης, εξάλλου, είναι άβολα για τη φιλία του μαζί του γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί ποτέ. Ο Çağatay, από την άλλη, είναι πολύ χαρούμενος με τη ζωή του. Έχει αρχές και όποιος θέλει να είναι μαζί του πρέπει να προσαρμοστεί στη ζωή και τις συνθήκες του. Ωστόσο, η συνάντηση του Çağatay με τον Yıldız θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες του. Χάρη στη Γιλντίζ θα αλλάξει, η σχέση της με τον πατέρα της θα αναδιαμορφωθεί και θα βρεθεί ανάμεσα στη μητέρα της και τη Γιλντίζ παίρνοντας την αντίδραση της μητέρας της Φεριντέ.

Ποιος είναι ο Berk Oktay;

Γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου 1982 στην Άγκυρα, ο Oktay ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως μοντέλο. Το 2007 γνώρισε την υποκριτική στην τηλεοπτική σειρά “Sweet Bela Fadime”. Στη συνέχεια έκανε όνομα με τις τηλεοπτικές σειρές «Akasya Durağı» και «Back Streets». Πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία “Κατάσταση σχέσης: Μικτή” και “Κατάσταση σχέσης: Έγγαμος” που μεταδόθηκε στο Show TV.
Τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Berk Oktay
Κατάσταση σχέσης: Μικτή/Καν Tekin/2015
Κατάσταση σχέσης: Έγγαμος/Can Tekin/2016
Sweet Bela Fadime/Levent/2007
Akasya Stop/Murat/2008
Back Streets/Sinan/2009
Flame Flame/Murat/2012
I Still Have Hope/Hakan/2013
Η αγάπη δεν μπορεί να ξεφύγει/Berzan/2014
Warrior/Kaan/2017

Comments (No)

Leave a Reply