Ποια είναι η Merve Nur Uçar; Ο Rasim Özdenören, ο πρώτος της Ιατρικής Σχολής Capa, καταχειροκροτήθηκε! Ο Rasim Özdenören δουλεύει!

Ποια είναι η Merve Nur Uçar;  Ο Rasim Özdenören, ο πρώτος της Ιατρικής Σχολής Capa, καταχειροκροτήθηκε!  Ο Rasim Özdenören δουλεύει!

Πραγματοποιήθηκε χθες η 195η Τελετή Αποφοίτησης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης. Το στίγμα της άφησε η ομιλία της Merve Nur Uçar, από το Batman, που μπήκε πρώτη στην τελετή αποφοίτησης και ολοκλήρωσε το σχολείο με την πρώτη θέση. Η νεαρή γιατρός Merve Nur Uçar συνέχισε την ομιλία της, «Δεν θα αρκεστούμε στην περηφάνια της αποφοίτησης από το ίδιο σχολείο, αλλά θα γίνουμε οι νέοι Aziz Sancars. Θα φέρουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο εξωτερικό στη χώρα μας. Θα δουλέψουμε σκληρά στον δρόμο της γνώσης. Σύμφωνα με τα λόγια του Rasim Özdenören, και οι δύο θα κοπαδέψουμε αυτή την καμήλα και θα μείνουμε σε αυτή τη γη. Γιατί η καμήλα είναι στη γη μας», είπε.
Ποια είναι η Merve Nur Uçar;

Η Merve Nur Uçar είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Μπήκε στο σχολείο με την πρώτη θέση και το ολοκλήρωσε με την πρώτη θέση. Είναι από τον Μπάτμαν.

Ποιος είναι ο Rasim Özdenören;

Ο Rasim Özdenören είναι Τούρκος διηγηματογράφος και δοκιμιογράφος. Ο δίδυμος αδερφός του Alaeddin Özdenören.
Ο συγγραφέας, ο οποίος γράφει με απαθή δομή, δεν παρενέβη τα γεγονότα στα έργα του και περιέγραψε τους αρνητικούς τύπους που επικρίθηκαν καθώς και τους εξιδανικευμένους θετικούς τύπους. Ο συγγραφέας, που είναι αφηγητής που εστιάζει στην απεικόνιση, έχει ένα μοναδικό ποιητικό ύφος. Σημαντικό σημείο των ιστοριών του είναι και η αλληγορική (συμβολική) αφήγηση.

Comments (No)

Leave a Reply