Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία του YKS – Breaking News Internet

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία του ΥΚΣ

Ξέσπασαν μαθητές στην πρώτη συνεδρία της ΥΚΣ που ξεκίνησε σήμερα στο Ελαζίγ, όπως και σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοι που τα ξημερώματα πήγαιναν στο σχολείο όπου θα έδιναν εξετάσεις διαγωνίστηκαν με τον χρόνο. Από τις 10:15 ξεκίνησαν οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις των οποίων οι είσοδοι έληξαν στις 10:00. Ενώ οι υποψήφιοι δεν επιτρεπόταν να βγουν από τις αίθουσες των εξετάσεων για τα πρώτα 100 λεπτά και τα τελευταία 15 λεπτά της εξέτασης, οι οικογένειες ίδρωναν έξω. Οι υποψήφιοι, που βγήκαν από την πρώτη συνεδρία μετά από ένα χρόνο έντονου ρυθμού, εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για το γύψο.

Αξιοθέατα YKS: έχασε ένα χρόνο κατά 40 δευτερόλεπτα

Αξιοθέατα YKS: έχασε ένα χρόνο κατά 40 δευτερόλεπτα

Μία από τις μαθήτριες, η Elif Şeyma Yıldırım, η οποία δήλωσε ότι είχε μια έντονη διαδικασία μελέτης, είπε: “Νομίζω ότι προετοιμάσθηκα καλά, με σταθερό ρυθμό. Σήμερα, μπήκαμε στην πρώτη συνεδρία των εξετάσεων εδώ για να πάρουμε την ανταμοιβή του τις προσπάθειές μας. Ελπίζω να είναι καλό για όλους μας. Στόχος μου είναι η μηχανική υπολογιστών, κατά τη γνώμη μου, από τότε που μπήκαμε στις εξετάσεις το 2021. “Ήταν πιο εύκολο από τον υπόλοιπο κόσμο. Υπήρχαν και ποιοτικές ερωτήσεις. Αυτό είναι απλώς ένα τεστ, δεν έχει νόημα να προσθέσουμε περισσότερο νόημα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία μας. Είτε το αποτέλεσμα είναι καλό είτε κακό, θα προχωρήσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε ξανά», είπε.

Εξηγώντας ότι βιώνουν ενθουσιασμό έξω ως γονείς, ο Metin Yıldırım είπε: «Εδώ και ένα χρόνο, μητέρες, μπαμπάδες, γονείς, ζήσαμε αυτόν τον ενθουσιασμό. Πιστεύουμε ότι η εργασία είναι η μεγαλύτερη προσευχή. Πιστεύω ότι όποιος εργάζεται σκληρά θα ανταμειφθεί για τον κόπο του. Δύο από τα παιδιά μου έδωσαν εξετάσεις σήμερα. Τους περίμενα με ανυπομονησία. Αποχαιρετούμε όλους τους μαθητές μας. Ελπίζω να πάρουν την αξία των χρημάτων τους», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply