Λιθουανία 0-6 Τουρκία ΣΥΝΟΨΗ ΑΓΩΝΑ

Πρωτιές βιώθηκαν στο ματς που η Εθνική σημείωσε 6 γκολ.

Ο Doğukan Sinik σημείωσε τα γκολ στο 2ο και το 14ο λεπτό, από πέναλτι στο 56′, ο Serdar Dursun στο 81′, ο Yunus Akgün στο 89′ και ο Halil Dervişoğlu στο 90′, που έφεραν τη νίκη της εθνικής ομάδας. Με αυτό το αποτέλεσμα, η εθνική ομάδα έφτασε τους 6 βαθμούς στο τέλος δύο αναμετρήσεων και ολοκλήρωσε την εβδομάδα ως κορυφαία. Η Λιθουανία, από την άλλη, κατέλαβε την τελευταία θέση χωρίς βαθμούς.

3 παίκτες της Α Εθνικής ποδοσφαίρου δεν συμπεριλήφθηκαν στην αγωνιστική λόγω μικροτραυματισμών. Οι Enes Ünal, Rıdvan Yılmaz και Berkan Kutlu πήγαν στις εξέδρες στον αγώνα της Λιθουανίας καθώς ξεκουράστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Ανακοινώθηκε ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου

Ανακοινώθηκε ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) ήρθε στη Λιθουανία με πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ιδιαίτερα τον πρόεδρο Σερβέτ Γιαρντίμτσι, και στήριξε τους υπηκόους της Α. Οι αντιπρόεδροι του TFF Yılmaz Büyükaydın και Mustafa Çağlar, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του TFF, İsmail Erdem και Nuri Akın και ο Γενικός Γραμματέας του TFF, Kadir Kardaş, παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα.

Στην πόλη του Βίλνιους, που έχει πληθυσμό γύρω στις 500 χιλιάδες, δεν υπήρχε ενθουσιασμός ή ένδειξη ότι υπήρχε εθνικός αγώνας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι οπαδοί της Λιθουανίας δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εθνικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη σε ένα μικρό γήπεδο χωρητικότητας 5 χιλιάδων 67 ατόμων. Περίπου 300 Τούρκοι οπαδοί από τη Λιθουανία και διάφορες ευρωπαϊκές χώρες στήριξαν επίσης τους υπηκόους στο τμήμα με Τούρκους φιλάθλους και σε διάφορα σημεία του γηπέδου.

Comments (No)

Leave a Reply