Η εφαρμογή Xbox PC αποκτά μια εύχρηστη λειτουργία

Η εφαρμογή Xbox PC αποκτά μια εύχρηστη λειτουργία

«Η νέα εφαρμογή συγκρίνει την απόδοση του παιχνιδιού σε υπολογιστές με παρόμοιες προδιαγραφές, δείχνοντας μια εκτίμηση για το πόσο καλά περιμένουμε να αποδώσει το παιχνίδι», έγραψε στο ιστολόγιο της εταιρείας Tila Nguyen, ανώτερος διευθυντής προϊόντων στο Xbox Experiences. “Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι κατάλληλος για την εκτέλεση ενός γραφικά απαιτητικού παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι χρειάζεστε για να εκτελέσετε το παιχνίδι.” Έτσι, αυτό που κάνει το χαρακτηριστικό είναι να παρέχει μια σαφή εικόνα για το πώς θα φαίνεται το παιχνίδι.

Όπως αναφέρει η Microsoft, ενδέχεται να μην βλέπετε έλεγχο απόδοσης για κάθε παιχνίδι στο Xbox. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για νέους τίτλους με μικρότερη βάση εγκατάστασης. Ακόμα κι αν είστε απογοητευμένοι όταν ανακαλύπτετε ότι ένα παιχνίδι για το οποίο είστε ενθουσιασμένοι δεν θα λειτουργήσει στο σύστημά σας, θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να σας γλιτώσει από τη χαμένη προσπάθεια. Είναι ευπρόσδεκτο, ειδικά για όσους έχουν όριο δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα θα είναι πολύ χρήσιμη για χρήστες που θέλουν να αποφύγουν τη λήψη ενός παιχνιδιού που δεν μπορούν πραγματικά να παίξουν.

Επιπλέον, η ανάρτηση ιστολογίου αναφέρει ότι η Microsoft θα βελτιώσει επίσης την εμπειρία περιήγησης σε εφαρμογές στο εγγύς μέλλον. Η πλοήγηση θα βρίσκεται πλέον στην πλαϊνή γραμμή και μπορείτε να δείτε την πρόοδο φόρτωσης του παιχνιδιού μέσω μιας σειράς στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου. Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενός παιχνιδιού.

Comments (No)

Leave a Reply