Απίστευτο γεγονός! Ο γιατρός είπε «πρέπει να είναι σε σοκ», επιτέθηκαν με λευκό πιστόλι.

Απίστευτο γεγονός!  Ο γιατρός είπε «πρέπει να είναι σε σοκ», επιτέθηκαν με λευκό πιστόλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο της συνοικίας Esenyurt Bağlarçeşme χθες το πρωί. Κάποιος που κρυβόταν πίσω από το υπηρεσιακό όχημα πυροβόλησε με λευκό πιστόλι τις γυναίκες που περνούσαν και τράπηκε σε φυγή.

Ευτυχώς και οι δύο γυναίκες δεν τραυματίστηκαν στο περιστατικό. Αυτό που συνέβη αποτυπώθηκε στην κάμερα κινητού τηλεφώνου ενός πολίτη. Από την άλλη, οι στιγμές που ο δράστης διέφυγε και οι 2 γυναίκες συνέχισαν την πορεία τους με τα πόδια μετά το συμβάν καταγράφηκαν από κάμερα του χώρου εργασίας.

Μετά την εμφάνιση των εικόνων στα social media, οι αστυνομικές ομάδες άρχισαν να δουλεύουν.

ΠΛΥΨΑΝ ΓΙΑ ΣΟΚ

Μετά τις έρευνες που έκαναν στο σημείο, οι αστυνομικές ομάδες συνέλαβαν τον δράστη. Συγγενείς της γυναίκας οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δράστη για να ληφθεί η κατάθεσή του. Στη δήλωση που έδωσαν, οι συγγενείς της γυναίκας είπαν, “Η γυναίκα στις φωτογραφίες είναι συγγενής μας. Υπέφερε από απώλεια μνήμης ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος. Ο γιατρός της είπε, “Πρέπει να είναι σοκαρισμένη” για την απώλεια μνήμης να φύγω. Σχεδιάσαμε κάτι τέτοιο». Από την άλλη, μαθεύτηκε ότι και αυτός που πυροβόλησε τη γυναίκα ήταν συγγενής του. Η γυναίκα δεν παραπονέθηκε για τους συγγενείς της.

“ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ”

Λέγοντας ότι άκουσε τους πυροβολισμούς ενώ καθόταν στο κατάστημα, ο Ramazan Özdoğan είπε: “Άνοιξα το μαγαζί μου το πρωί. Άκουσα τους πυροβολισμούς. Όταν βγήκα έξω και κοίταξα το κατάστημα, δεν είδα τίποτα. Δεν ξέρω τι προκάλεσε το περιστατικό. Έμαθα ότι πυροβολήθηκε με λευκό όπλο».

Comments (No)

Leave a Reply