Έκαψε το σπίτι αφού τραυμάτισε τη γυναίκα του με μαχαίρι

Έκαψε το σπίτι αφού τραυμάτισε τη γυναίκα του με μαχαίρι

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ σε διαμέρισμα στην οδό Kankardeş στο Sütlüce Mahallesi στην περιοχή Tepebaşı. Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Ιρανού Hamid S., που μένει στον 3ο όροφο του διαμερίσματος, και της συζύγου του Ferini R., υπήκοος Μπαγκλαντές, για άγνωστη αιτία. Καθώς η λογομαχία εξελίχθηκε σε καυγά, ο Hamid S. τραυμάτισε τη σύζυγό του Ferini R. σε διάφορα σημεία του σώματός του με μαχαίρι και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

Μετά από ειδοποίηση των γειτόνων, στο σημείο στάλθηκαν συνεργεία υγείας, αστυνομίας και πυροσβεστικής. Αστυνομικές ομάδες που έφτασαν στο σημείο εισέβαλαν την πόρτα με κριάρι όταν η πόρτα δεν άνοιξε παρά τους ήχους από το εσωτερικό. Έχοντας εξουδετερώσει τον δράστη Hamid S., η αστυνομία έβγαλε την τραυματισμένη γυναίκα από το σπίτι. Η γυναίκα, η οποία έφερε έγκαυμα τρίτου βαθμού και τραύμα από μαχαίρι στο σώμα της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης του Εσκισεχίρ με ασθενοφόρο και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Χαμίντ Σ., ο οποίος ήθελε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς του μετά το περιστατικό, εξουδετερώθηκε από τις αστυνομικές ομάδες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο Yunus Emre. Η φωτιά στο σπίτι κατασβέστηκε από πυροσβέστες. 2 άτομα που επλήγησαν από τον καπνό επενέβησαν από τις ιατρικές ομάδες στο σημείο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Comments (No)

Leave a Reply